ناگتها انواع مختلفی دارن از ناگت گوشت گرفته تا ناگت مرغ و ماهی … از طرفی این روزها مارک های مختلف ناگت آماده رو هم میتونیم توی فروشگاه ها ببینیم که فقط احتیاج به سرخ شدن داره اما گاهی درست کردن این غذای خوشمزه و لذیذ توی خونه هم خالی از لطف نیست مخصوصا اینکه از سلامت نوع خونگیش مطمئن هستین. در این مطلب هم طرز تهیه ناگت مرغ خونگی رو براتون میذارم که امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
در ازهمه جا همراه ما باشید
مواد لازم ناگت مرغ
- سینه مرغ ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- پودر کنتاکی نصف لیوان
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- سس گوجه فرنگی به اندازه کافی
- نمک ، فلفل قرمز و آویشن به اندازه کافی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
- برای تهیه ناگت مرغ ابتدا؛ سینهمرغ خام را چرخ کنید.
- پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
- سیر را نیز رنده کنید.
- پیاز و سیر رندهشده را همراه با تمام ادویهها به مرغ چرخکرده اضافه کنید.
- مواد را خوب ورز دهید و سپس به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از نیم ساعت، پنیر پیتزای رندهشده را نیز به مرغ اضافه کرده و ورز دهید.
- در این مرحله دو راه دارید:
- میتوانید یک کیسه فریزر یا سلفون روی سطحی کشیده و آن را کمی مرطوب کنید و تمام مایه ناگت را روی آن پهن کرده، قالب بزنید.
- یا اینکه از مایه ناگت به اندازه گردو برداشته و در دست شکل دهید.
- از هر روشی که استفاده کردید، در این مرحله آرد سوخاری را با ادویهجات گفتهشده مخلوط کنید و ناگتهای آمادهشده را داخل آرد بغلتانید.
- چند دقیقه صبر کنید تا آرد، جذب ناگتها شود و حین سرخشدن، جدا نشود.
- داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، ناگتها را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید. نیازی به غوطهور کردن ناگتها در روغن نیست.
- ناگت مرغ را با سس قرمز یا سس قارچ سرو کنید. نوش جان.
منبع: chef8.food.blog
- شنبه ۱۹ بهمن ۹۸
- ۱۴:۲۱