مواد لازم :
2 قاشق غذا خوری دانه قهوه (از مارک نسکافه gold، یا نسکافه عادی استفاده کنید)
برای ۲ تا فنجون ۱ قاشق غذاخوری سر صاف پودر نسکافه هم کافی بود برای من اضافه اومد ...
2تا3 قاشق شکر (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید این مقدار یکم تلخه)
⬅️برای هر فنجون ۱ قاشق غذاخوری شکر بریزید (اگه تلخ دوست دارید کمتر بریزید)
نصف فنجون کوچیک آب گرم (آب داغ باشد)
2 فنجان شیر (به دمای جوش برسه
دستور تهیه :
اول از همه نسکافه، شکر و آب گرم رو باهم ترکیب کنید و با همزن کوچیک مخصوص همش بزنید (این همزنارو از مغازه هایی که لولزم آشپزخونه دارن یا لوازم قنادیا میتونید بخرید) یااگه تعدادتون بیشتره تو دستگاه میکسر بریزید وچند دقیقه بزنید تا خوب مایه غلیظ شود (اگه آب زیاد باشه خوب کف نمیکنه)
⬅️ برای همزدن پودر نسکافه میتونید از همزن دستی ویا مثل من از مینی همزن ویا همزن برقی (با یک مفتول) یا میکسر عادی هم بزنید تا خوب کف کند، مدت زمانشم بستگی به دستگاهتون داره.
⬅️ اگه زیاد نسکافه بریزید کف زیاد میکنه ولی کاپوچینو خیلی تلخ میشه
قهوه آماده شده را تو فنجوناتون تقسیم کنید.
بعد شیر تون که به دمای جوش رسیده رو به فنجون ها اضافه کنید.
⬅️ دقت کنید حتما آبتون گرم باشه بعد بریزید روی نسکافه.
⬅️ برای هر فنجون ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری از نسکافه آماده شده کافیه (هرچی بیشتر بریزید تلخ تر میشه این دبگه سلیقه ایه)
⬅️ پودر نسکافه که استفاده میکنید مارک خوب باشه و دونه درشت.
⬅️ شیر پرچرب باشه بهتره
در ازهمه جا همراه ما باشید
منبع: اینستاگرام
- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۲۲:۴۴