در طبخ آش شله قلمکار از سبزیجات معطر و مخصوص آش مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوباتی چون نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست یا گردن بی استخوان استفاده می شود و در آخر با نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ تزیین و سرو می شود.
طرز تهیه آش شله قلمکار مقوی و سنتی؛ با نکات کلیدی در تهیه آن
در تهیه این آش بجای اسفناج می توانید از برگ چغندر استفاده کنید.
از عصاره طعم دهنده گوشت هم می توانید به جای آب گوشت در آش شله قلمکار استفاده کنید.
اضافه کردن مقداری ماست در انتهای پخت آش باعث خوشمزه تر شدن آن میشود .
همچنین بخوانید:
برای اینکه آش شله قلمکار شما غلظت بیشتری داشته باشد و میزان کش دار شدن آن بیشتر شود هنگام کوبیدن مواد آش، گوشت قلم گوسفند را از استخوان جدا کرده و بگذارید با بقیه مواد بجوشد.
آش را در حین پخت مرتب هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند و خوب جا بیفتد. همچنین حرارت زیر شعله آش را ملایم کنید تا به آرامی بپزدو پخته شود.
آش شعله قلمکار معمولاً با طعم تند مصرف می شود پس فلفل بیشتری به آن بزنید.
منبع: prepare
- دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹
- ۰۹:۱۰