آموزش درست کردن ماکارونی ساده اما خوشمزه
مواد مورد نیاز برای درست کردن ماکارونی
ماکارونی هر مدل :1 بسته
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز سرخ کرده :1 فنجان
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : نصف استکان
زعفران :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن :به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی ساده و لذیذ
ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.
بعد رب گوجه فرنگی را به گوشت سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب رنگ بگیرد.
سپس به مخلوط گوشت ، نمک ، فلفل و آبلیمو اضافه کنید و با نصف استکان آب بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا جذب شود.
در این فاصله قابلمه بزرگی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب ، 2 قاشق نمک و روغن داخل آب جوش بریزید و بعد ماکارونی را اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه که مغز ماکارونی پخت آنرا آبکش کنید و مقداری آب ولرم روی آن بریزید تا لیزی آن کاملا گرفته شود و ماکارونی ها بهم نچسبند.
داخل قابلمه مناسبی مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را در کف قابلمه بچینید.
بعد یک ردیف از ماکارونی و یک ردیف از مایه گوشت را به ترتیب داخل قابلمه بریزید تا پر شود.در قابلمه را ببندید و اگر احتیاج بود روی آن دم کنی بگذارید.
ماکارونی با گوشت چرخکرده
حرارت را کمی رو به متوسط کنید تا بخار ماکارونی بالا بیاید.
سپس حرارت را کم ،کم کنید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.
ماکارونی پخته شده را بدون دم کردن و مخلوط کردن با گوشت ،جداگانه هم میتوانید سرو کنید.
همچنین بخوانید:
ماکارونی چه خواصی دارد ؟
ماکارونی مملو از ویتامین آ می باشد که فایده آن در سلامت و شادابی پوست می باشد و رویش بافت های جدید کمک شایانی می کند
ماکارونی برای افزایش وزن بسیار مناسب می باشد زیرا که منبع کلانی از کربوهیدارت می باشد.
ماکارونی های سبوس دار خواص بیشتری نسبت به معمولی ها دارند.
خواص غذای خوشمزه ماکارانی
ارزش تغذیه ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه ی ماکارونی از آن استفاده می شود. این ماده ی غذایی غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود 7 تا 8 برابر کم تر از میزان نشاسته ی آن است. از نظر عناصر معدنی به خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذا های دیگر که منبع اصلی املاح معدنی و ویتامین ها هستند، در حد متوسطی است. تجزیه ی اسید های آمینه ی ترکیبات پروتئینی ماکارونی در مقایسه با ترکیبات پروتئینی غذا های دیگر مانند شیر، تخم مرغ و پروتئین سویا که روزانه مصرف می کنیم، نشان می دهد که از نظر اسید آمینه ی ضروری لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل همین محدودیت اسید آمینه ای، ارزش تغذیه ای آن کاهش می یابد؛ بنابراین فاکتور ارزش بیولوژیکی و فاکتور میزان پروتئین ماکارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایین تر است.
منبع : ماکارونی سایت نمناک
- دوشنبه ۸ دی ۹۹
- ۱۳:۴۵