از همه جا

طرز تهیه ناگت مرغ همراه با نکات کلیدی

ناگتها انواع مختلفی دارن از ناگت گوشت گرفته تا ناگت مرغ و ماهی … از طرفی این روزها مارک های مختلف ناگت آماده رو هم میتونیم توی فروشگاه ها ببینیم که فقط احتیاج به سرخ شدن داره اما گاهی درست کردن این غذای خوشمزه و لذیذ توی خونه هم خالی از لطف نیست مخصوصا اینکه از سلامت نوع خونگیش مطمئن هستین. در این مطلب هم طرز تهیه ناگت مرغ خونگی رو براتون میذارم که امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.

در ازهمه جا همراه ما باشید

 

Image result for ناگت مرغ آماده

مواد لازم ناگت مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر کنتاکی نصف لیوان
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • سس گوجه فرنگی به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل قرمز و آویشن به اندازه کافی

کاپوچینو

 

مواد لازم :
2 قاشق غذا خوری دانه‌ قهوه (از مارک نسکافه gold، یا نسکافه عادی استفاده کنید)
 برای ۲ تا فنجون ۱ قاشق غذاخوری سر صاف پودر نسکافه هم کافی بود برای من اضافه اومد ...
2تا3 قاشق شکر (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید این مقدار یکم تلخه)
⬅️برای هر فنجون ۱ قاشق غذاخوری شکر بریزید (اگه تلخ دوست دارید کمتر بریزید)
نصف فنجون کوچیک آب گرم (آب داغ باشد)
 2 فنجان شیر (به دمای جوش برسه

با این ترفندهای ساده از شر قابلمه های سوخته خلاص شوید

هرگز سعی نکنید با قاشق فلزی غذای سوخته و چسبیده به قابلمه را تمیز کنید؛ چرا که تنها به وسایل خود آسیب می زنید. در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است

در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است، برای تمیز کردن قابلمه سوخته مقدار زیادی جوش شیرین روی غذای سوخته ریخته و آب را تا حدی اضافه کنید که جوش شیرین خیس شود. چند ساعت صبر کنید و سپس به راحتی قابلمه را بشویید.