از همه جا

طرز تهیه جوجه ترش

جوجه ترش

مواد لازم برای جوجه ترش

  • سینه مرغ:2 عدد
  • گردو :200 گرم
  • پیاز رنده شده : 1 عدد
  • سیر رنده شده :2 حبه
  • فلفل دلمه ای خرد شده :1 عدد
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو :2 قاشق غذاخوری
  • آب نارنج :3 قاشق غذاخوری
  • گشنیز و نعنا :100 گرم
  • زعفران :به اندازه کافی
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش

در ازهمه جا همراه ما باشید

مرغ را در اندازه های کوچک خرد کنید و با سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، زعفران ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آب لیمو و فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید. تا مزه دار شوند.

بعد مواد مخلوط شده را به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند .

پس از گذشتن این زمان جوجه ها را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ چوبی بکشید.برای اینکه جوجه ها به سیخ نچسبند باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنید.

سپس سیخ های کباب را در تابه چدنی دردار بگذارید و حرارت را کاملا کم کنید تا کباب ها خوب پخته شوند.

در این فاصله گردوی ساییده شده را به همراه سبزی خرد شده و آب نارنج با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه جوحه ها پخته شدند مواد را روی آنها بریزید و و بگذارید تا 10 دقیقه ای به همراه جوجه ها پخته شوند.

جوجه ترش

نکات تکمیلی در مورد جوجه ترش

جوجه ترش جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
جوجه ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: تلگراف

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی