از همه جا

طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو قرمز

سوپ جو قرمز از محبوب ترین سوپ های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است.

این نوع از سوپ جو یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ جو خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو قرمز

    • جو پوست کنده 1 پیمانه
    • پیاز 1 عدد
    • روغن 1-2 قاشق غذاخوری
    • هویج 2 عدد
    • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
    • سینه مرغ کوچک 1 عدد
    • جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    • آبلیمو به دلخواه
    • زرشک دلخواه

طرز تهیه سوپ جو قرمز

جوی پوست کنده و جو پرک را پاک کنید و بشویید. چندین ساعت و یا از شب تا صبح آن را خیس کنید.

یک پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ، کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

دو پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی ریز خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی رنده که خلال خلال نازک شود.

اگر سبزی تازه استفاده کنید بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. در غیر این صورت می توانید از سبزی خشک شده استفاده کنید.

پیاز داغ، جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه ای است که مواد و آب از هم جدا نیفتد بلکه یکدست باشد و لعاب بدهد.

در این مرحله رب، نمک، فلفل و آبغوره ی سوپ جو را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما به دست آید.

سوپ جوی بسیار خوشمزه و پرخاصیت شما آماده است. این سوپ جو، قرمز رنگ است و تقریبا تمامی افراد و به خصوص کودکان این سوپ جو خوشمزه را می پسندند.
راز و رمزهای طرز تهیه سوپ جو:

 

در ازهمه جا همراه ما باشید

جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ جو بریزید
* سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌ تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌ رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب‌ تر است.

* برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

* برای پخت سوپ جو با شیر باید حتما شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ جو بریزید شیر می‌ برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ جو برابر باشد دیگر سوپ جو بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمی‌شود.

* برای غلیظ شدن سوپ جو می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.

* از قرص عصاره‌ی مرغ نیز می‌توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.

*اگر میخواهید سوپ جو با خامه داشته باشید بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.

* جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ جو بریزید.

* هویج نگینی خرد شده برای سوپ جو مناسب‌تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می‌دارد و زیباتر است.

* چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.

* برای نگهداری جو پخته می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ جو زمان کمتری بگیرد.

منبع: ashpazsho.wordpress.com

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی