از همه جا

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای

مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم

روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ

پیاز: 2 عدد

فلفل دلمه ای: به مقدار کافی

لیمو ترش: 2 تا 3 عدد

 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 ماست: به میزان مناسب

 

 

طرز تهیه کباب چنجه

اکثر خانواده های ایرانی با توجه به سلیقه خود این کباب را با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه میکنند. این کباب اصیل اکثرا در مهمانی ها استفاده می شود و درست کردن آن احتیاج به مهارت دارد.

 

برای شروع ابتدا گوشت را به قطعات مساوی به قطر 2 سانتی متر تکه تکه کنیدتا هنگام کباب کردن در یک زمان پخته شوند.

 

پیاز ها را هم با رنده ریز رنده کنید و به همراه آب لیمو ترش تازه, فلفل و روغن زیتون داخل ماست بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس گوشت را در سس پیاز و ماست بخوابانید.

 

در ظرف را ببندید و در یخچال قرار دهید تا به مدت 5 ساعت در یخچال استراحت کند و ترد و مزه دار شود.

 

گوشت را پس از نرم شدن ، از سس بیرون بیاورید و کمی نمک روی آن بریزید و با پشت چاقو روی آن بکوبید.

 

بعد به آرامی آنها را داخل سیخ کنید.حرارت زغال یا کباب پز را ملایم کنید تا کباب ها خشک نشوند و در هنگام کباب کردن سیخ ها را چند بار بچرخانید و قبل از اینکه کباب ها خشک شوند آنها را از روی حرارت بردارید.

همچنین بخوانید:

نکته های درست کردن کباب چنجه

اگر بخواهید کباب ها در زمان کمتری پخته شوند کباب ها را برای طعم دار کردن به مدت زیادتری در یخچال قرار دهید.

اگر از زغال برای پخت کباب استفاده میکنید سعی کنید که اندازه زغال ها در منقل یک دست باشد تا حرارت در همه جا یکسان باشد

کباب چنجه را با گوشت گوساله هم میشود درست کرد ولی بهتر است که در حد الامکان از گوشت گوسفندی تازه استفاده کنید.

برای خوش طعم تر شدن چنجه ها میتوانید در هنگام آماده سازی سس آن ، مقداری زعفران حل شده و نیز دیگر ادویه های دلخواه را بریزید.

در هنگام کباب کردن چنجه ها می توانید مخلوط کره آب شده و زعفران را با یک قلم مو بر دو طرف گوشت ها بکش شک

سعی کنید کباب چنجه را روی آتش زغال آماده کنید. تا اگر گوشت کباب شده اضافه آمد از آن بعداً استفاده کنید. زیرا پخت کباب در فر باعث سفت شدن گوشت ها می شود.

اگر بخواهید مدت زمان بیشتری گوشت را در سس بخوابانید باید به جای رنده کردن پیاز از پیاز خرد شده استفاده کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد کباب چنجه

کباب چنجه جزو انواع کباب میباشد

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد.

کباب چنجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

http://sargarmi.e-monsite.com/blog/--2.html

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی