از همه جا

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

 

طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب

کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

مواد اولیه کباب بناب

  • گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم 
  •  پیاز متوسط:2 عدد
  • نمک :به مقدار لازم 
  •  فلفل سیاه :به مقدار لازم 

کباب بناب‬&lrm

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

 مواد لازم شیرینی گردویی

  • زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
  • شکر یا پودر قند  :½ پیمانه 
  • وانیل :¼ قاشق چایخوری 
  • گردو:½ 3 پیمانه خرد شده
  • رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو) 

 شیرنی پفکی

شیرینی گردویی پفکی

طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو قرمز

سوپ جو قرمز از محبوب ترین سوپ های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است.

این نوع از سوپ جو یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ جو خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو قرمز

    • جو پوست کنده 1 پیمانه
    • پیاز 1 عدد
    • روغن 1-2 قاشق غذاخوری
    • هویج 2 عدد
    • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
    • سینه مرغ کوچک 1 عدد
    • جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    • آبلیمو به دلخواه
    • زرشک دلخواه